PROGRAMA ESCOLTA’M – EN MARXA

Com ja sabeu, l’Escola Betúlia es va sumar el curs passat (2015-2016) al programa Escolta’m, sent la primera escola de Badalona a fer-ho. Escolta’m és un programa liderat i coordinat des de l’Institut de Ciències de l’Educació i la Universitat de Barcelona. 

Durant el curs passat i aquest, el claustre de professores i professors de l’Escola ha completat la formació que des de l’ICE s’imparteix per garantir una correcta implementació. El curs passat es va posar en marxa el programa Escolta’m a 2n i 3r d’Educació Primària i els resultats van ser molt bons; aquest curs s’han ampliat els cursos a 1r i 4t d’Educació Primària i a 1r d’ESO. En aquest sentit, cal dir que som unes de les poques escoles que han exportat el programa cap a l’ensenyament obligatori. L’objectiu al curs vinent és ampliar la seva aplicació a Educació Infantil i, finalment, que tots els alumnes de la nostra escola, se’n puguin beneficiar.

El programa Escolta’m ja té un llarg recorregut a diferents centres educatius del nostre país. Això ha permès fer un treball de recerca tenint en compte la metodologia del programa, els seus objectius i els resultats obtinguts fins ara. Us presentem aquest treball de recerca de la mà d’Antoni Giner i la Gemma Pérez, que tots dos són coneguts per la nostra escola, i a tots dos els volem agrair la passió i professionalitat que ens  han transmès per l’Escolta’m. Aquest treball ha estat publicat a la revista PsiAra aquest mes de març, amb el títol de “Coaching educativo y mejoras de las competencias emocionales”

Pere Clavero                                                                                                                                                         

Psicòleg de l’Escola Betúlia

Col. 11990

Feu click al document adjunt per visualiutzar el treball de recerca del programa ESCOLTA’M:

Projecte Escolta'm - Escola Betúlia
Categories: Psicòleg
Etiquetes: Psicòleg