Benvinguda Betrac!

El Betúlia ja té una dragolina pel correaigua d’aquest any a les festes de maig!

La idea va sorgir el curs passat en una iniciativa de pares i mares de P4; la proposta va agradar a l’AMPA i a l’Escola i es va començar a esbossar la idea. La primera fase, la de recollida de dibuixos, ha tingut molta participació, i ja hem escollit el nom de la dragolina: la Betrac!

El material utilitzat ha estat totalment reciclat. En Joan, el Jordi i l’Anna, tres pares de l’escola, han treballat en l’estructura i funcionament del circuit d’aigua, tot el mecanisme que portarà dins la dragolina. La Raquel i en Xavi han portat el carro de supermercat en què anirà pujada la nostra dragolina.

A més a més, un grup de pares i mares, juntament amb alumnes de l’Escola s’han trobat algun dijous amb en Joan Sèculi per assajar una batucada i acompanyar la dragolina.

El 4 de maig, la Betrac va participar en la cercavila petita de les festes de maig juntament amb els gegants Tasi i Mariona i amb tots els dimonis, capgrossos i gegants de les escoles de Badalona. Va ser un dia molt especial, ja que la Betrac va ser presentada davant de la plaça de la Vila.

Escola Betúlia Betrac
v
Escola Betúlia Betrac
Escola Betúlia Betrac
Escola Betúlia Betrac
Escola Betúlia Betrac
Escola Betúlia Betrac